Category »Nieuws « – Architectuur fotograaf Dirk Verwoerd voor architectuur en interieur fotografie. Werkt door heel Nederland

Nieuws

Beltman Architecten laat de bouwstijl van eind 1800 herleven in Enschede

Bij het zien van deze prachtige rij statige herenhuizen aan de Laaressingel in Enschede zou je je zo 130 jaar terug kunnen wanen, ware het niet dat deze herenhuizen zich onderscheiden door een afwisseling in kleur, metselwerk, raampartijen en daken, waardoor geen huis hetzelfde is. Toch straalt het een prachtige eenheid uit.Architectuurfotografie Clarissenhof Tilburg

In Tilburg mocht ik voor de portfolio van DAW een mooi staaltje architectuur fotograferen van de hand van Dok Architecten. Een wit verstilde woonwijk met hofjes, boogramen, mooie ritmes en een welhaast religieuze uitstraling.

Architectuurfotografie Nederland

Weer fijn bezig met architectuur fotografie in Nederland.

Agenda

De komende maanden hoop ik weer één of meerdere rondjes door Nederland en België ( en misschien ook door Duitsland ) te gaan maken.

Door het werk voor meerdere klanten op verschillende locaties te combineren, kan ik hiervoor scherpe prijzen offreren. Zeker als het alleen exterieur fotografie betreft.

Heeft u ook projecten op diverse plaatsen in Nederland, België of Duitsland die u gefotografeerd wilt hebben voor uw referenties, jaarverslag of homepage?

Dan is het voor u wellicht interessant eens vrijblijvend een offerte aan te vragen en mee te liften. Velen gingen u voor.

Per mail ben ik altijd te bereiken.

Architectuur Sevilla & Cordoba

Omdat het ‘architectuurfotografieseizoen’ in Nederland wat mij betreft altijd pas echt in april of mei begint in maart weer eens in Sevilla geweest om de Metropol Parasol en de Torre Sevilla te fotograferen en de gelegenheid te baat genomen om ook in Cordoba architectuur te fotograferen! Het prachtige Paleis van Justitie van Mecanoo & Ayesa, maar ook het Centro de Arte Contemporáneo Cordoba (C3A ) en uiteraard de indrukwekkende Mezquita van Cordoba. 

Lekker zonnig fotografie weer in Februari

Met dat mooie weer en klein voorschot op het voorjaar kunnen nemen en een paar dagen in België mogen fotograferen.