Category »Nieuws « – Architectuur fotograaf Dirk Verwoerd voor architectuur en interieur fotografie. Werkt door heel Nederland

Nieuws

Architectuurfotografie Nederland

Weer fijn bezig met architectuur fotografie in Nederland.

Agenda

De komende maanden hoop ik weer één of meerdere rondjes door Nederland en België ( en misschien ook door Duitsland ) te gaan maken.

Door het werk voor meerdere klanten op verschillende locaties te combineren, kan ik hiervoor scherpe prijzen offreren. Zeker als het alleen exterieur fotografie betreft.

Heeft u ook projecten op diverse plaatsen in Nederland, België of Duitsland die u gefotografeerd wilt hebben voor uw referenties, jaarverslag of homepage?

Dan is het voor u wellicht interessant eens vrijblijvend een offerte aan te vragen en mee te liften. Velen gingen u voor.

Per mail ben ik altijd te bereiken.

Architectuur Sevilla & Cordoba

Omdat het ‘architectuurfotografieseizoen’ in Nederland wat mij betreft altijd pas echt in april of mei begint in maart weer eens in Sevilla geweest om de Metropol Parasol en de Torre Sevilla te fotograferen en de gelegenheid te baat genomen om ook in Cordoba architectuur te fotograferen! Het prachtige Paleis van Justitie van Mecanoo & Ayesa, maar ook het Centro de Arte Contemporáneo Cordoba (C3A ) en uiteraard de indrukwekkende Mezquita van Cordoba. 

Lekker zonnig fotografie weer in Februari

Met dat mooie weer en klein voorschot op het voorjaar kunnen nemen en een paar dagen in België mogen fotograferen.

Op de valreep

Op de valreep van 2018 nog een mooie kalender mogen verzorgen voor Kawneer.

Rotterdam, Hofplein 19

Mooie renovatie van Hofplein 19 in Rotterdam!  Blitta vervaardigde en plaatste hiervoor onder andere de gevelelementen, waardoor er een mooie, toekomstbestendige facade is ontstaan.

 

DAW Nederland

Een leuke kleurrijke opdracht voor DAW Nederland.

Van Amersfoort tot Wiesbaden – Fotografie voor Vastbouw

Voor Vastbouw mocht ik in 2018 zowel in Nederland als in Duitsland een groot aantal architectuurprojecten fotograferen.

 

Aalst, Utopia, KAAN Architecten

Werken voor Groep van Roey maakt dat ik geregeld bijzondere projecten mag fotograferen. Utopia in Aalst is zo een project. Een cultuurgebouw, waarin de bibliotheek van Aalst en de academie voor podiumkunsten is gehuisvest. Een uit 1880 stammende school werd in de nieuwbouw geïntegreerd.

De Stijl, Mondriaan ontmoet Rietveld, fietsroute Amersfoort – Utrecht

Soms krijg ik een opdracht waar ik meteen vrolijk van word. Dit was er zo één. Stel je voor:

Met mooi weer op de fiets naar buiten mogen en kunst genieten. Tel daarbij op mooie foto’s mogen maken en er ook nog aan verdienen, dan krijg je een jaloersmakende opdracht ;-)

Lijkt het je leuk de route zelf een keer te fietsen? Klik dan hier voor een link naar de route en de site.