Portfolio – Portfolio Categories – Architectuur fotograaf Dirk Verwoerd voor architectuur en interieur fotografie. Werkt door heel Nederland

Scholen

Een impressie van de architectuur van scholen van de laatste 10 jaar. Nou ja, scholen..van futuristische ‘fabrieken’ tot multifunctionele gebouwen, waar je je kind – bij wijze van spreken – alleen maar van het balkon hoeft te laten afdalen om in de klas te zitten tot prachtige renovaties.

Exterieur

WONING- EN UTILITEITSBOUW – ARCHITECTUURFOTOGRAFIE

Voor diverse opdrachtgevers mag ik de meest uiteenlopende architectuurprojecten fotograferen. Van spectaculaire projecten als de World Expo in Milaan tot vrijstaande huizen en knappe renovatie projecten. Al bij al ontstaat er zo een aardige indruk van de huidige architectuur en hoe wij beter zijn leren omgaan met cultureel en industrieel erfgoed.

Interieur

INTERIEUR FOTOGRAFIE

Gelukkig zijn er steeds vaker opdrachtgevers, die ook voor het interieur een architect inschakelen. Persoonlijk ben ik voorstander van ‘zo buiten, zo binnen’. Soms doet het pijn aan je ogen als je ziet hoe een schepping van een architect verkracht wordt door een verkeerde interieur keuze. Hier interieurfoto’s, waar er wel in goed overleg samengewerkt is.